Despre

Tratamentul este implementat și supravegheat de expertul nostru in terapia mainii, Octavian D. Olariu, PT HT MS.

Angajat al Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca (chirurgie plastica - ortopedie), Octavian are o experiență de peste 20 de ani in domeniu, fiind corespondentul României la Federatia Internațională a Societăților de Terapie a Mainii.

Primul Câștigător al Dorothy B Kaufman Scholarship 2006, Philadelphia SUA, este implicat in proiecte de cercetare în domeniu, completate de o serie de articole științifice publicate în reviste de specialitate, cotate internațional.

Intre 2004-2008, Octavian a făcut parte din echipa de organizare a primelor patru Cursuri Internaționale de Chirurgie și Terapie de Mana din România. Activitatea sa profesională și de cercetare este susținută constant de participarea ca lector invitat în cadrul Congreselor și Conferințelor Naționale și Internaționale pe profil de mana sau în calitate organizator al mai multor workshop-uri de profil.

Totodată, Octavian este Președintele Colegiului Fizioterapeutilor Cluj - Bistrița Năsăud, Cenzor al Societății Romane de Chirugie a Mainii și membru al mai multor Asociații Profesionale de profil:- American Association of Hand Therapy;- European Federation of Societies for Hand Therapy;- Societatea Romană de Limfedem.

Galerie